perjantai 17. lokakuuta 2014

i love me


Jungle Juice Bar

I love me-messut järjestetään tänä viikonloppuna 17.-19.10. Helsingin Messukeskuksessa. Aiheena on kauneus, muoti ja terveys. Suuntasin messuille ystäväni kanssa. Mikä ihana päivä! <3

Terveysosastolla mittautimme verenpaineet ja silmänpaineet. Kehonkoostumuksen ja sokeriarvonkin olisi voinut mittauttaa.


Sitten yllätti jano, joten seuraava pysäkki oli entuudestaan tuttu Jungle Juice Bar. Valitsin Maca My Day-smoothien. Ihana makuelämys; mangoa, inkivääriä, macaa, banaania, jogurttia, hunajaa, appelsiinimehua ja jäitä.

Yoga Nordic-osastolla oli hyviä messutarjouksia. Otinkin euron kokeilukerran, jonka aion käyttää Hot Joogaan.

Oriflame

Virkistävän smoothien jälkeen oli Oriflamen huulimeikin aika. Huulipunissa oli valinnan varaa. Itse toivoin naturellia beigen sävyä. Tykkään korostaa enemmän silmiäni.


 Huulet pohjustettiin ja rajattiin huolella. Huulipuna pysyi tosi hyvin iltaan asti!


LivBox on minulle uusi tuttavuus. Paketti sisältää 4-6 kosmetiikkatuotetta. Ystäväni innoittamana tilasin kolmen kuukauden LivBoxit kotiin.

Tangle Teezer

Viimeiseksi suuntasimme Tangle Teezer-hiusharjojen ostoon. Harjan pitäisi vähentää hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista. Testasin jo harjaa ja se vaikutti todella hyvältä. Tangle Teezer on myös helppo ottaa mukaan matkalle!


Jos olet menossa i love me-messuille, niin kannattaa varata riittävästi aikaa. Siellä on niin paljon katsottavaa ja koettavaa.

Aiotko suunnata i love me-messuille?

OLE TÄRKEÄ ITSELLESI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti