keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kurkistus kylpyhuoneeseen

Viime blogikirjoituksesta onkin jo aikaa. Päivät, viikot, kuukaudet ovat menneet vauhdilla. Työ ja lapset ovat pitäneet kiireisenä. Bloggaamisesta en halua tehdä pakkopullaa, vaan haluan kirjoitella tänne inspiraation iskiessä. Yleensäkin teen asioita niin kauan kuin itsestä hyvältä tuntuu. Villa Ilolaa voi seurata myös instassa.

Missoni

Arkiaamuisin on aina kiire. Lapset kouluun ja pikaehostus kylppärissä ennen töihin lähtöä. Olen ihastunut näihin Missonin pyyhkeisiin sekä mustavalkoisin että värillisiin. Pyyhkeiden graafinen ilme miellyttää minua suuresti. Missoni tyynyjä voisin myös harkita.


Aussie shampoo & hoitoaine

Ostin Aussie shampoon ja hoitoaineen heräteostoksena Viking Linen laivalta. Olen ollut erittäin tyytyväinen näihin hiustenhoitotuotteisiin. Pesen joka toinen päivä hiukseni ja kyseiset tuotteet ovat tuoneet kiiltoa ja tuuheutta.

Onko Aussie tuotteet sinulle tuttuja?


Jysk Brantevik

Suurimman osan meikeistäni säilytän meikkilaukussani, mutta tykkään pitää niitä myös esillä. Löysin Jyskistä tämän ihanan ja edullisen meikkitelineen. Tuotteet pysyvät siinä hyvin pystyssä. Olisi myös oiva kynäteline työ- tai lastenhuoneeseen.


Jysk Brantevik

Koruille ostin myös läpinäkyvän säilytysrasian Jyskistä.

Mitkä ovat sinun kylppärin suosikkituotteet?


"BEAUTY IS BEING THE BEST POSSIBLE VERSION OF YOURSELF
ON THE INSIDE AND OUT."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti