torstai 28. elokuuta 2014

String-hyllylle löytyi paikka!

String, String Pocket

String Pocket-hylly koristaa nyt myös Villa Ilolan seiniä. Hylly on hankittu aikoinaan Stockmannin Hulluilta Päiviltä. Uudesta kodista paikka löytyi eteisen seinältä, vaikka mielestäni se olisi sopinut myös keittiön seinälle. Laitoin siihen Iittalan Mariskooleja, Tynellin Aurinkopullon ja Design Lettersin Aakkosmukin. Vähän sitä sun tätä! ;)


Riihimäen Lasi, Helena Tynell, Aurinkopullo

Tynellin aurinkopullon olen saanut perintönä. Lapsena ihailin tämän pullon kaunista pyöreää muotoa ja upeaa sinistä väriä. Aikuisena ymmärsin, että kyseessä oli Helena Tynellin Riihimäen Lasille suunnittelema design-pullo.


Design Letters, Arne Jacobsen

Olen aivan hullaantunut näihin mustavalkoisiin Design Lettersin akkosmukeihin. Tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli typografian jo vuonna 1937.

Ensimmäinen hankinta oli A-kirjain. Mukiin laitoin mustavalkoisia paperipillejä. Suunnitelmissa on ostaa pojille kynäpurkit omalla alkukirjaimella. Pyörittelen myös mielessä minkä sanan haluaisin näillä mukeilla muodostaa.

Onko sinulla Design Lettersin mukeja ja oletko jo muodostanut näillä jonkun sanan?


28.8.2014

Ollaan jo elokuun lopussa, joten täytyy kai se viimein myöntää, että kesä on ohi. Lämpöiset viltit esille ja kynttilät palamaan!


HOME IS WHERE THE HEART IS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti