lauantai 27. syyskuuta 2014

Babyshower



Ystäväni on viimeisillään raskaana. Päätimme järjestää hänelle yllätysbabyshowerit. Jännitystä riitti loppuun asti, että ehditäänkö juhlat pitää ennen vauvan maailmaan tuloa.

Juhlijoita oli tulevan äidin ja isän lisäksi kuusi naista. Babyshowerit järjestettiin meillä, koska yllätys oli näin helppo toteuttaa. Tuleva isä oli juonessa mukana.

Vaippakakku

Sovimme, että jokainen tuo pienen vauvalahjan mukanaan. Tiedän kokemuksesta, että vaippoja kuluu paljon vauvaperheessä, joten halusin tehdä vaippakakun muistoksi juhlista. Vaippakakku oli myös oiva pöydän koriste.

Vaippoja jäi hieman yli vaippakakusta, joten siitä sai hyvän ohjelmanumeron. Jokainen juhlija sai kirjoittaa vaippaan viestin tuleville vaipanvaihtajille.

Marimekko Lumimarja

Kattauksen värinä oli odotetusti sininen. Pidän paljon Marimekon Lumimarja kuosista ja löysinkin nämä servetit, jotka sopivat babyshowereiden teemaan hyvin.


Stockmann Sans Rival

Babyshowereissa oli nyyttäritarjoilu. Sovimme, että jokainen tuo jotain hyvää mukanaan. Tervetulomaljoina joimme kuohuviinilasilliset. Alkuun söimme jauhelihapiirakkaa, salaattia, juustoja ja patonkia. Kahvipöytä notkui mitä ihanimmista herkuista ja kakuista.

Amerikkalainen omenapiirakka

Itse tein amerikkalaista omenapiirakkaa oman pihan omenista. Omenapiirakan kera tarjoiltiin vanhanajan vaniljakastiketta.

Nyt jään jännityksellä odottaamaan ystäväni yhteydenottoa.

IS IT BABYBOY?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti