torstai 9. lokakuuta 2014

Hullut Päivät



Stockmannin Hullut Päivät ovat jo toista päivää käynnissä. Syksyn ajankohta on minulle helppo muistaa, kun syntymäpäiväni osuu samalle viikolle.

Hullujen Päivien kuvasto tulee selattua tarkkaan kannesta kanteen. Yleensä keskityn sisustushankintoihin. Tällä kertaa olen kuitenkin tehnyt vaatelöytöjä.

Beck Söndergaard

Beck Söndergaard on minulle uusi tuttavuus. Hulluilla Päivillä huiveja on kahta eri väriä; sini-valkoinen ja ruskea-harmaa. Materiaali on puolet silkkiä ja puolet villaa. Maksoi saman verran kuin toppatakki, mutta on ehdottomasti hintansa väärti.

Noom toppatakki

Olen etsinyt edullista puolipitkää takkia talveksi. Pitkä untuvakki ja villakangastakki minulta jo löytyykin. Noom toppatakki oli erittäin edullinen löytö. Itse valitsin tummansinisen värin. Sopii mielestäni paremmin minulle kuin musta.


Synttärisankarilla on hymy herkässä. Aamulla sain aamupalan sänkyyn, Lounaaksi herkuttelin lempiruokaani sushia. Kakkukahvit juodaan vielä illalla.

Mitä löytöjä sinä olet tehnyt Hulluilta Päiviltä?

I´M NOT GETTING OLD, I´M GETTING BETTER!

1 kommentti:

  1. Poker Slots for Real Money | Xn--o80b910a26eepc81il5g
    Poker Slots for Real Money · The best online casino sites for real money · No Deposit 메리트카지노 Needed · Best Slots for free · Live 온라인카지노 dealer games · 카지노 Live blackjack

    VastaaPoista